MMS Meijden Maintenance Support
MMS Meijden Maintenance Support
Veiligheid
 

MMS Meijden Maintenance Support

Veiligheid

MMS heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, zowel in belang van haar opdrachtgevers als in het belang van het welzijn van haar team. Zoals veel van haar opdrachtgevers heeft MMS ook een duidelijk doel: Goal Zero.

MMS heeft haar VGM beleid niet alleen tot afzonderlijke doelstelling benoemd maar geïntegreerd in alle facetten van de bedrijfsvoering.

Door een open en duidelijke communicatie zijn wij er van overtuigd dat elk project op een veilige wijze uitgevoerd kan worden.

Ieder project start met een kick off meeting en tijdens het project worden er regelmatig toolbox meetings gehouden. Werkplekinspecties worden kritisch uitgevoerd om onveilige situaties te voorkomen. Bij onveilige situaties worden er direct maatregelen getroffen om de veiligheid op de werkplek te verbeteren.

Al het personeel van MMS heeft een pro actieve houding. De medewerkers hebben continu aandacht voor een schone en opgeruimde werkplek. Gevaarlijke situaties, gevaarlijke handelingen en near missen zullen de medewerkers signaleren en registreren met als doel het voorkomen van onveilige en ongezonde situaties.

Goal Zero
Goal Zero at Lyondell

Tevens hecht MMS veel waarde aan opleiding en scholing.
Alle medewerkers zijn dan ook in het bezit van de volgende certificaten:

MMS Contractor van de week

VCA basis of VOL VCA (leidinggevenden)
Werken aan flensverbindingen
Werken met een vorkheftruck
Veilig verplaatsen van lasten

Copyright © 2013 - xxxx MMS Meijden Maintenance Support